Fennállásának 60. évfordulóját ünnepelte szövetségünk!

2008. december 13-án délelőtt 10 órakor jubileumi emlékülésen találkoztak a Megyeháza Árpád termében azok a játékosok, edzők, sportvezetők, akik az 1948-ban alakult Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség mai vezetésének meghívóját elfogadták.

A több mint száz résztvevőt Szombathy András, a megyei szövetség elnöke köszöntötte, majd Kovács Zoltán a megyei közgyűlés vezetése nevében mondott ünnepi beszédet. Dr. Szekeres Antal, Debrecen város jegyzője a megyeszékhely képviseletében szólt az emlékülés résztvevőihez, majd Dikácz Ernő, a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára mondta el gondolatait. A szónoklatok sorát a 85 éves Sorbán László zárta, aki alapító tagja majd elnöke is volt a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetségnek. Az emlékülésen minden meghívott emléklapot kapott, melyeket Póser Pál a megyei szövetség tiszteletbeli elnöke és Farkas Istvánné a megyei szövetség titkára adtak át. Több évtizedes munkásságuk elismeréseként az alábbi edzők, játékosok, sportvezetők vehettek át jutalmat Dikácz Ernőtől, az MRSZ főtitkárától:

Baloghné Szilágyi Nóra, Farkas Istvánné, Fodor Antal, Gyula Ferenc, Kardos Lajos, Kuszkó Sándor, Orenstein József, Pál Mihály, Polgár Sándor, Póser Pál, Sorbán László.

 

A díjátadások után a résztvevők megtekinthették az elmúlt 60 évet átölelő kiállítást, majd finom falatok és italok mellett folytattak baráti beszélgetést.

 

Az alábbi képekre kattintva idézhetjük fel az emlékülés örömteli perceit: