Szövetségünk tiszteletbeli elnökét köszöntöttük 80. születésnapja alkalmából!

 

Póser Pált, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség tiszteletbeli elnökét, korábbi elnökét mindenki ismeri, aki csak egy keveset is kapcsolatba került megyénkben a röplabdával. Játékosként, edzőként, játékvezetőként és sportvezetőként is tiszteletreméltó az az életút, amelyet mai napig folytat. Igaz a játékos múlt csak az elbeszélésekből és a fényképekből rekonstruálható, de a DEAC NB I-es mérkőzéseinek vezetőedzőjeként még néhány éve is láthattuk, játékvezetőként és sportaktívaként viszont még most is tevékenykedik. Tegyük hozzá, korát meghazudtolóan, fizikailag és szellemileg is remek állapotban.

Barátai, volt játékostársai, tanítványai, játékosai, sporttársai köszöntötték Pali bácsit, Palit, (ki hogyan, életkorától függően) 2011. augusztus 22-én a Sportkollégiumban.

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség nevében a 15. Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna teltházas döntője előtt Szombathy András főszervező, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség elnöke köszöntötte 80. születésnapja alkalmából Póser Pál urat, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség tiszteletbeli elnökét.

További jó egészséget, sikeres, boldog jövőt kívánunk!